Nu är det slut för den här gången...

Ja så var då årets höjdpunkt Bondens Egen Marknad över för det här året. Samtidigt som det känns lite befriande så är det också en aning vemodigt, för kul har vi på marknaderna vi deltar i. Här träffar vi våra kunder och kollegor, samtidigt som vi drar en en stor del av årsinkomsten. Ja, på tal om det så har nog årets marknad varit den som haft jämnast antal besökare genom åren.
Det blev en bra avslutning med hållbarhetsveckans final som en matlagningstävling som skulle baseras på produkter som fanns att tillgå på BEM, trevligt arrangemang. Och inte blev det sämre av att vi tillfälle att sälja till många av lagen, lite stolta blev vi nog.
Vi avslutade marknaden i går med att äta lunch på Viktoria, gott som vanligt.
Nu återstår att slutskörda och lagra in grönsakerna för vinterns behov, vi kommer ju att forsätta med våra leveranser till restauranger, kök och butiker ett tag till får vi hoppas.
Slakten har kommit igång de första 19 lammen har gått iväg. De flesta kommer att gå till Viktoria, men några till privatkunder.
Vi ska under hösten försöka få igång gårdbutiken på allvar, här kommer så att finnas främst grönsaker, skinn och olika produkter av lamm och får, som tex korv och lite styckdetaljer. Måste kolla upp detta med kassaapparat.
Äntligen blir det en kurs i tovning under hösten.
Till helgen är det fiberfestival i Vännäsby och där har vi tänkt delta med våra skinn.
Några bilder verkar det vara svårt att få in på bloggen, men nu ska vi väl få lite mer tid att planera bloggandet och kanske göra lite fler inlägg.
Idag lyser solen det ser ut att bli en bra svampplockardag, själv ska jag fixa med lite fika under eftermiddagen eftersom jag fyllde  år förra veckan lite tårta måste man väl bjuda på nu när man får fylla år.