Jo nu börjar det!

Till helgen så startar då Bondens Egen Marknad.
På grönsakssidan kan jag bara beklaga, morötterna är inte klara ännu, rödbetorna verkar mest bestå av blast, dillen vet jag inte vart den tog vägen och potatisen fick bladmögel före man visste ordet av. Men broccolin växer coh så snygg vitlök som i år vet jag inte när vi hade sist. Annars verkar det väldigt sparsamt med det mesta.
Det är himla tur att man inte har större odlingar än man har så det blir inte så himla stor förlust och man kan glädja sej åt det som fungerar. 
Beror det på den konstiga sommaren eller på våra tillkortakommanden? Ja inte vet jag men jag tycker då att vi gjort så gott vi kunnat så vi ser framemot nästa år, då ska vi komma igen.
Men lammen verkar ha växt bättre än vanligt och ser verkligen vämående ut, riktiga snyggingar. Är just nu mitt i skörden i full färd med planering av ett event runt lammen, ska verkligen bli kul när vi är i hamn med detta.
Under helgen som gick så var det invigning avTavelsjöleden och till helgen så går historiens första Tavelsjö Halvmarathon av stapeln och jag hoppas verkligen att detta ska sätta Tavelsjö på kartan ännu en gång. Vi bidra till helgen med ett pris bestående av ett lammskinn med tryck.
 
Annars så kommer vi att ha öppet på gården Torsdagar mellan kl14-19 iförsta hand, men som vanligt kan via överenskommelse komma på annan tid. Till försäljning finns just i veckan  Broccoli, lök, vitlök, sallat och nåt mer samt våra egna lammskinn beredda i Tranås, finns också lite styckdetaljer av lamm från Västerbottens Gårdslamm.
 
Nja några bilder blev det inte idag då det inte verkar ha funkat med strömmadet får ta till lite annat senare.