Det är himla länge sedan...

Ja det är det, men här går det som vanligt en dag i sänder.
Fåren är klippta och snart ska baggarna får komma till.
Det mesta är skördat, men man kan ju inte låta bli när vädret är som det är.Dom där morötterna som skulle få vara kvar skördas även om man måste sortera hårt. Grönkålen är ju helt underbar och det finns brysselkål till en skörd till.
Sedan sist så har jag hunnit med en skinnsömnadskurs och utvecklingsdagar inom chark.
Detta med skinn och ull blir bara mer och mer intressant, önskar att man hade hur mycket tid och ork som helst.
Det blev ett par tofflor i babystorlek, lite pulsvärmare och en massa prat med funderingar. Ska nu börja spara ihop skinn till en stor fäll på sådär kanske sex skinn. Blev också inspirerad till att trycka på skinnen, kul grej som höjer värdet på ett någorlunda enkelt sätt.
På charkdagarna tog vi fram lite nya korvsmaker mm.
Men vädret är ju otroligt tänka sej att det kan vara så där en fem sju grader varmt så här långt in i november. Ja visst har det varit någon minusgrad men ändå helt otroligt underbart om det inte varit för djupströbäddarna som aldrig vill börja brinna när det är så här fuktigt, men det är ju ändå rätt ok. Förra året vid den här tiden vill jag minnas som rätt kall.
Helgen som var provade vi på en marknad i Rödåsel, ingen större komers faktiskt, men rätt trevligt.
Har sytt några fårskinnskuddar till julmarknaden och några till pulsvärmare ska det väl bli, annars får vi väl köra med skinn och rökta fårstekar.
I butiken har vi lite skinn, långhåriga sådana, frysta styckdetaljer från lamm samt lite av vår korv Västerbottningen, en del rotsaker och vitkål. Potatisen har vi dessvärre  dåligt av.
I veckan är det en kurs för grönsaksodlare på Stenfors, får se ifall jag kan ta mej dit, vi har ju lite andra uppdrag att sköta också.